2016. augusztus 17., szerda

Pertl József, GATTO

Gattó, Győr. A trióról az első gondolat, hogy bármely, bármekkora teret be tudnak tölteni a muzsikájukkal. Komoly hangszeres tudás, de nincs tolakodás, nincs erölködés.  Pertl József a trió gitárosa beszél a zenekarról. Miért éppen Gatto?

Először is, sok szeretettel köszöntünk mindenkit! Nagyon sok csapat, hangzatos angol névvel jelzi a saját maga tevékenységét, és mind azt, amit a név jelenthet. Meg egyeztünk az olaszos hangzásban, és vállaltuk a név jelentését is. A hard rock is lehet elég tömör hangzás kan-dúr trióban. Ezt megelőzően, mind annyian más-más bandákban játszottunk, de valahogy a sors olyan módon osztotta a lapokat, hogy találkoznunk kellett. Ez meg is történt 2014.-decemberében. Azóta viszont több érdemi megmozduláson is jelen voltunk, és az idénre tartogat még számunk fellépési lehetőséget több színpad is.Koncertjeinken megosztva játszunk, átdolgozásokat hazai rock legendáktól, és a repertoárt saját dalokkal tesszük teljessé. Motivál bennünket,hogy a rock zenét ne eméssze fel, a napjainkra jellemző "kultur-közöny", és akik meghallgatnak bennünket, azokat már ismerősként üdvözölhessük a következő koncerten. 
Tervek? Nos, igen! Tervek vannak, célokkal együtt, mert csapatunkat Szerváciusz Anita promóciós tevékenysége nem engedi pihenni.... Szóval, reményeken túl, bízunk abban, hogy egyre több helyről, és egyre több embertől kapunk visszajelzéseket, hogy ez mennyire tetszik. Remélem, hamarosan találkozhatunk veletek a Gatto koncerteken.


Sziasztok,

Pertl József, GATTO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése