2016. május 12., csütörtök

RockMilady

"RockMilady, stílusos választás a képen látható hangszer, gratulálok! Az oldal jellegéből fakadóan, a hangszereid következzenek!

A képen az egyik kedvenc gitárom látható, ami egy floyd rose-os tremoló-karos „J & D Brothers” gitár. Nagyon szeretem, mert kényelmes a nyaka, 24 érintős, és nagyon szépen szólnak a nyújtások is. Egyébként dögös és testes a hangzása. A másik kedvencem egy Squier Fender, főleg a klasszikus és karakteres sound miatt. Ezen szépen szólnak az ujjal-pengetések, sőt az egészen leheletnyi díszítések is. A legelső Yamaha gitárom pedig mára már inkább csak emlék-gitár maradt.
Nemrégen pedig Medgyesi Tibiajánlására kinéztem magamnak egy SE „Floyd” Custom 24 gitárt, de a Gibsonokis nagyon tetszenek.

Van több akusztikus gitárom is, az egyik legkedvesebb egy Ausztriában vásárolt Hohner. Selymes és szép hangja van, lírai dalt szinte csak ezen írok…és persze nem maradhat ki a felsorolásból az örök hűséges Tenayo Travel gitárom sem, amelyet főleg nyári utazáskor szoktam magammal vinni. Bár az is igaz, hogyha a repülőtéren felviszem magammal a gépre, akkor a furcsa mérete és formája miatt az átvizsgáláskor kivívom magamnak a megkülönböztetett figyelmet." 



Részlet a hamarosan megjelenő interjúból. Rocmilady -nek köszönöm a lehetőséget!!

Udvardy "Udy" Zsolt





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése