2020. december 9., szerda

Pandémia Hendrix módra


Hogy milyen csodák történnek a próbahelyek mélyén, a házi stúdiókban, hát, csak kapkodja a fejét az 
ember! Talán a jelen helyzet adta lassítás hozza azokat a rejtett zenei témákat, melyeket elnyomnak a "modern" élet mindennnapjait. 


Három ember gondolt egyet és hozott egy olyan meglepetést a hendrix-i örökségből, hogy le a kalappal! 


Emil, Bence és Gábor gitárjaiból szólal meg az a jól ismert harmónia, amibe belegondolták a saját Isten adta tehetségüket, fantáziájukat. Vitathatatlan, ahogy az életben vannak olyan stabil, megkérdőjelezhetetlen tények, hitek, melyek eligazítanak bennünk, hogy szépen, jól-létben éljünk, úgy a világ zenei örökségében is megvannak azok a formák, melyekhez nyúlhatunk, amelyek inspirálják a zenészeket. 


Valahogy olyan érzésem van, hogy mindig sikerül hozzátenni valamit a mindig aktuális "régiekhez". Hogy miért is? ... azért egy fontos körülményt kiemelnék! Ez akkor történhet csak meg, ha a gitáros kellő tisztelettel, mondhatnám alázattal nyúl hozzájuk! Ha a zene szívből, lélekből jön akkor igen, és tévedünk, ha azt gondoljuk hogy csupán játék és hangtechnikai kérdésről lenne szó! Ez tötrént a három remek gitáros esetében is! Köszönöm nekik, minden kedves olvasó nevében is! Vigyázzunk magunkra!! PANDÉMIA HENDRIX MÓDRA!


Köszönettel,
Udy



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése